home 070 390 50 34 mijn rsw
English Deutsche

Activiteiten Afvalverwerking & recycling

RSW zorgt met innovatieve en duurzame logistieke systemen voor het sorteren en recyclen van afval, of het direct verwerken tot eindproduct. Dit doen we voor uiteenlopende opdrachtgevers: aannemers, sloopbedrijven, bouwbedrijven, zorginstellingen, hoveniers en gemeenten.

Recycling van afvalstromen

Binnen RSW is alle expertise gebundeld voor het sorteren en recyclen van afvalstromen tot hoogwaardige grondstoffen, bouwmaterialen en zelfs biobrandstoffen. Voor bedrijven, particulieren en gemeenten verwerken we grof huishoudelijk afval, hout, puin, groenafval, grond, papier, karton en kunststoffen. Belangrijk is ook het bouwafval en sloopafval dat we voor aannemers verwerken. Unieke sorteerinstallaties ondersteunen deze processen. En dat op een verantwoorde, milieubewuste manier, waaraan een duurzame bedrijfsvoering ten grondslag ligt.

Afvalverwerking

Wij verwerken afval van bedrijven, particulieren en gemeenten voor hergebruik. Door dat op een milieubewuste manier te doen, dragen wij bij aan een duurzame samenleving. Afvalstoffen als sloophout, asfalt, betonpuin, kunststof en papier krijgen via recycling een nieuwe bestemming als grond-, bouw- of brandstof.

Verantwoorde afvalverwerking

Onze kernactiviteiten bestaan uit het sorteren, recyclen, verwerken en bewerken, overslaan en composteren van afvalstromen. Wij lopen voorop in verantwoorde afvalverwerking. We investeren in schone technieken die het milieu ontzien en in veilige arbeidsomstandigheden voor onze medewerkers.

Tevens zien wij het verspreiden van kennis over milieubewuste afvalverwerking als onze verantwoordelijkheid.